Städfirma i Jönköping

Städfirma i Jönköping

Städfirma i Jönköping ska du välja när du känner att din flytt tagit på krafterna och oavsett om du städar själv eller anlitar ett städföretag, planera i förväg och gå i god tid. Och var ärlig mot dig själv. Har du tid och ork att städa själv eller ska du i första hand anlita ett städföretag?

Flyttstädning i Jönköping

Flyttstädning i Jönköping kräver både tid och kraft samt flera timmar som du kanske inte har. Vad som ingår i en städning kan variera beroende på vilka du anlitar. Det som vanligtvis ingår är bland annat: Rengöring av socklar, lister och golv. Rengöring och avtorkning av radiatorer, strömbrytare och uttag. Fönsterputs, fönsterbänkar. Rengöring av skåp, lådor och skåp Rengöring av ventiler, golvbrunnar. Dammtorkning av vägga. Rengöring av vitvaror. Badrumsrengöring – duschar, badkar, handfat, toalettsitsar, väggar, golv Naturligtvis finns det många andra saker att lägga till i städningen.

Vad ingår inte i flyttstädningen?

Beroende på var du anlitar oss ingår vanligtvis inte följande saker. Ta bort gamla spikar och krokar från väggarna. Avfrostning av kyl och frys. Balkong/ inglasad balkong. Vattenlås. Våttorkning av tak och väggar. Rengöring av utrymmen som källare och vindsförråd.. Rengöring av jalusier och persienner. Tvättmaskin/Torktumlare/diskmaskin om det är lägenhet i hus tillhör det standardutrustning.

Flyttstäd Jönköping

Efter många år i branschen så är just flyttstädning en populär tjänst att boka, efter man haft många timmar av packa och flytta sitt möblemang och husgeråd från en adress till en annan. När du har hittat din nya lägenhet, eller hus är det dags att flytta in. Ett stort steg i denna process är att städa upp. Som all annan städning är det lite tråkigt, men det är fantastiskt att se lägenheten som du har bott i de senaste åren helt tom. Att flytta kan vara en riktig utmaning. Först och främst måste du veta vad en flyttstädning innebär. Sedan måste du städa allt från golv till tak. Här är några saker att tänka på på din städlista och några hushållstips för att hantera envisa fläckar. Allt du behöver för att ge invånarna ett skinande nytt hem.

Boka online

Boka våra tjänster när det passar dig bäst, vi ger dig allt från en snabb gratis offert till en smidig bokning på ett datum som passar dig

  • Gratis offert
  • Prisvärt
  • Kvalitet med garanti