Tips vid bokning av flyttstädning i Göteborg

Att boka flyttstädning i Göteborg

Att boka flyttstädning i Göteborg är enkelt. Viktigt att du först kollar upp priserna. Detta gör du enkelt genom att skicka via e-post eller formulär. Idag finns smidiga bokningsformulär online för att förenkla att boka.

Tips vid bokning är att du tydligt beskriver din bostad. Detta förenklar för oss att ge ett korrekt erbjudande. Pris på flyttstädning i Göteborg är ofta bra. Detta beror på konkurrens och att många slåss om dig som kund.

Flyttstädning med garanti i Göteborg

Det kan vara skrämmande och svårt att städa själv, men du är inte ensam om att känna så. Genom att anlita oss för professionell flyttstädning kan du slippa alla irriterande och tidskrävande uppgifter och fokusera på ditt nya hem.

Du kan vara säker på att vi tar hand om det. Våra priser för flyttstädning är fasta, inklusive fönsterrengöring och har en hela 7 dagars garanti. Vi städar enligt instruktioner som vi har och vår personliga är välutbildad och har många års erfarenhet.

Vi tillhandahåller allt nödvändigt material och försöker att tillgodose särskilda önskemål så mycket som möjligt. Priset för flyttning beror på ytan och var den ligger.

Vad är flyttstädning enligt alla föreskrifter

De flesta överlåtelseavtal för fritidshus och bostadsrätter har särskilda bestämmelser om städning. Om inget annat avtals ansvarar säljaren/utflyttad för städningen. Om köparen/inflyttare inte är nöjda med städningen ska detta meddelas omedelbart så att tidigare boende kan ordna ytterligare städning, antingen av en städfirma eller av köparen.

Om du inte är nöjd med städningen och själv städar de nya lokalerna och begär ersättning för detta, är det svårt att bevisa i efterhand.

Dessutom är det uppenbart att bevismaterial har städats bort och att parterna kan ha olika åsikter om lämplig rengöring enligt avtalet.

Så att vara på det klara att man ser till att flyttstädningen är besiktigad och klar innan inflytt. Sen är det inte alla gånger detta kan genomföras tekniskt. 

Kan ju var så att den som skall in i bostaden bor långt bort. Då kan en idè vara att låta någon annan besiktiga som har kunskapen.

Ofta är det enbart små missar som kan uppkomma, dessa brukar vara enkla att lösa även i efterhand. Det gäller att se möjligheterna istället för problemen.