Paraply retro navy paraply med fri frakt

För utomhusaktiviteter i regnet behövs det naturligtvis ett regnskydd vid ens sida, och inte blir det bättre än paraplyerna hos Paraplyland. Att vara kall och blöt är en dålig kombination som kan leda till tråkiga förkylningar, men detta är ingenting som man behöver oroa sig för så länge man har Paraplylands Retro-serie paraply med navy på skärmen. Ta med paraply retro navy när man ska ge sig av på promenader, konserter, bilsemestrar eller vart som helst annars. Det är enkelt att förvara och transportera med sig vart man än ska.

Stort paraply retro navy blå med gratis Post Nord frakt

För de som vill satsa på paraplyserien retro från Paraplyland får man här ett regnskydd som är 103 cm i diameter med en hopfällbar längd på 90 cm. Skärmen är tillverkad av nylon och är en navy blå skärm. Handtaget på paraply retro navy är böjt likt en käpp så att det ska bli så bekvämt som möjligt att hålla i paraplyet utan att tappa det. Paraplyet är även ganska kupolformat, vilket betyder att det kommer att skydda en från alla håll mot regnet. Bättre kan det knappast bli!

Köp paraply retro navy blå med gratis Post Nord frakt

En stor fördel med att vända sig till Paraplyland är att frakten är fullkomligt kostnadsfri oavsett var man bor i Sverige. Detta gäller även för paraplyet inom Retro-serien, och vid beställning genom Post Nord ombud kommer detta paraply att dyka upp vid ens närmaste Post Nord ombud. 299 kr är kostnaden för själva paraplyet, och med tanke på att det inte tillkommer någon fraktkostnad behöver man inte oroa sig för extra avgifter. Oberoende av om man bor längst ner i söder eller högst upp i norr kan man få sitt paraply retro blå levererat helt gratis utan problem.

Även om inte just detta paraply skulle intressera en kan vi här hos Paraplyland bjuda på mer än 7 500 paraplyer som ligger och väntar på vårt stora lager. När man väl har beställt ett Paraply retro blå kommer man därför inte att behöva vänta någon längre tid på att det ska levereras till en. Köp ditt Retro-paraply redan idag!

Njut alltid av fri frakt med leverans via PostNord till postkontoret i närheten av ditt hem. Paraply retro blå med fri frakt i hela Sverige – Paraply retro navy blå med fri frakt i hela Sverige. Satsa på ett paraply retro navy för ett mycket hållbart och slitstarkt regnskydd som alltid finns vid ens sida. Fri frakt i hela Sverige ingår dessutom!

Oavsett om man är en privatperson som är ute efter ett snyggt tillskott till hemmets inredning eller om man är ett företag som vill ha ett snyggt navy blå paraply i sin lokal kan man alltid lita på att det blå  paraply i metall levererar. Det är möjligt att beställa det här paraply hos Paraplyland redan idag för enbart 299 kronor, och då får man ett fräckt ställ som blir perfekt i hemmet, på restauranger, på caféer, på bibliotek, i klädesaffärer, i offentliga byggnader och på många fler platser. Se till så att familjens eller gästernas paraplyer ligger i säkert förvar i paraply där det tack vare droppskålen inte droppar ner vatten på golvet. Det svarta paraply i metall är helt enkelt riktigt smidigt att ha!