Tänk på detta innan du bokar flyttstädning

Att tänka på vid flyttstädning

När det är dags att flytta från din nuvarande bostad till en ny så är det viktigt att man lämnar sin gamla bostad i fint skick. Dels för att nästa person som ska flytta in ska få ett rent hem men även för att undvika eventuella dispyter med er hyresvärd. 

För att säkerställa att ni lämnar bostaden i absolut bästa skick så rekommenderas att man alltid använder sig utav en professionell städfirma när man bokar flyttstädning.

En städfirma vet exakt vad som behöver göras och de har även den utrustning som krävs för att genomföra ett komplett flyttstäd. 

Vad kostar flyttstädning?

En flyttstädning kostar olika mycket beroende på flera faktorer. Exempelvis bostadens storlek, vilken stad eller ort du bor i samt vilket städbolag du väljer att anlita. Vi rekommenderar därför alltid att man ska samla in offerter från flera städföretag för att säkerställa att man inte betalar för mycket. 

Jämför alltid offerter

Det finns en populär tjänst som hjälper dig med just det. BraStäd.com är en tjänst där du som beställare fyller i dina uppgifter så får du offerter från flera städföretag genom ett enda formulär. Det bästa med tjänsten är att den är helt kostnadsfri. Du sparar alltså både tid och pengar genom att använda deras jämförelsetjänst. 

Genom ett formulär får ni flera offerter från olika städföretag som ni sedan kan ta ställning till. Tjänsten är inte bindande utan ni kan även välja att gå vidare med ett annat städbolag eller utföra flyttstädningen själva. Ni kan läsa mer om BraStäd.com samt hur ni samlar in offerter på deras hemsida.

De mest populära städerna för flyttstädning är:

Flyttstädning Stockholm

Flyttstädning Göteborg

Flyttstädning Malmö

Hoppas att ni hittar ett bra städföretag för era behov och att ni ska trivas i ert nya hem!

____

Behöver ert företag hjälp med att ranka högre organiskt på Google? Läs mer om SEO (sökmotoroptimering) här