Telestore.se: Begagnade mobiltelefoner för en hållbar framtid

Om Telestore.se

Telestore.se specialiserar sig på försäljning av certifierade begagnade mobiltelefoner, med ett starkt fokus på hållbarhet. Genom att erbjuda mobiltelefoner som testats noggrant säkerställer de kvalitet och minskar miljöpåverkan.

Certifierade begagnade mobiler

När du köper en begagnad mobil från Telestore kan du vara trygg i att varje enhet genomgår en rigorös kontroll. Denna kontroll utförs genom ett certifierat system vilket verifierar att varje funktion i telefonen fungerar som den ska. Hos Telestore hittar du enheter som inte bara är funktionsdugliga utan även uppvisar god batterihälsa och lagringskapacitet. Sortimentet inkluderar mobiltelefoner med olika mängd RAM för att matcha dina behov.

Hållbarhet och miljöpåverkan

Att välja en begagnad telefon från Telestore innebär ett klokt miljöval. Genom att minska efterfrågan på nya telefoner, bidrar du till att minska de koldioxidutsläpp som är associerade med tillverkningen av nya elektroniska enheter. Ditt köp har en direkt påverkan på miljön – det är ett beslut som bidrar till en grönare framtid.

Produkter och modeller

När du letar efter en begagnad mobiltelefon är det viktigt att veta vilka modeller som finns tillgängliga. Hos Telestore.se kan du finna en vittomfattande samling av begagnade smartphones från ledande varumärken som Apple och Samsung, alla bidragande till en grönare och mer hållbar framtid.

iPhone-serien

Telestore.se presenterar ett omfattande urval av begagnade iPhone-modeller, från äldre till de senaste på marknaden. Några av de tillgängliga produkterna inkluderar:

 • iPhone 15 Pro Max, iPhone 15 Pro, iPhone 15 Plus, iPhone 15
 • iPhone 14 Pro Max, iPhone 14 Pro, iPhone 14 Plus, iPhone 14
 • iPhone 13 Pro Max, iPhone 13 Mini, iPhone 13, iPhone 13 Pro
 • iPhone 12 Pro Max, iPhone 12 Pro, iPhone 12 Mini, iPhone 12
 • iPhone 11

Alla dessa modeller kommer med olika skärmstorlekar och specifikationer, där exempelvis iPhone 13 Mini är känt för sin kompakta form och användarvänliga skärm.

Samsung-utbudet

I din sökning efter en miljövänligare mobilalternativ, erbjuder Telestore.se även ett brett sortiment av förnyade Samsung-telefoner. Några exempel på det du kan hitta är:

 • Galaxy A-serien med modeller som Galaxy A12 till A50
 • Högre prestanda i Galaxy S- och Note-serierna

Dessa Samsung modeller kombinerar kvalitet med hållbarhet och ger dig chansen att välja en smartphone som matchar dina behov och livsstil.

Köpprocess och kundtjänst

När du köper begagnade mobiltelefoner hos Telestore.se får du en tydlig och säker process samt omfattande kundsupport.

Köp- och leveransvillkor

Köp: Du kan enkelt hitta och köpa den begagnade iPhone som uppfyller dina behov direkt via Telestore.se. Vid betalning erbjuder Telestore olika alternativ, såsom Klarna och Swish, vilket möjliggör smidig och säker betalning samt möjligheten till delbetalning.

 • Frakt: Telestore erbjuder snabba leveransalternativ. Förvänta dig expressfrakt med en 1-2 dagars leveranstid, så att du snabbt kan börja använda din nya telefon.
 • Öppet köp: Om du behöver returnera enheten tillhandahåller Telestore öppet köp under en angiven period.

Garantier och kundsupport

Garanti: Varje telefon som säljs genom Telestore.se är noggrant testad och kommer med en 12 månaders garanti för att säkerställa din trygghet och tillfredsställelse med köpet.

 • Kundservice: För frågor eller support, både före och efter köpet, har Telestore en engagerad kundservice att tillgå. De erbjuder frågor & svar online samt personlig assistans om dina funderingar kräver det.
 • För ytterligare säkerhet tillhandahåller Telestore information om garantivillkoren och om hur du kontaktar kundservice direkt på deras webbplats.