5 tips inför din flyttstädning

En flytt är en stor uppgift. Du måste inte bara packa ihop alla dina tillhörigheter och transportera dem till ditt nya hem, utan du måste också städa det gamla hemmet! I det här blogginlägget kommer vi att ge dig 5 flyttstädtips som kommer att göra processen mycket enklare.

1. Börja tidigt: Du vill inte ha bråttom den sista dagen av din flytt, så det är bäst att börja tidigt och ge dig själv gott om tid att få jobbet gjort. Så fort ett rum är tömt, städa det omedelbart så att du inte sitter kvar med en hel bostad i sista minuten.

2. Var noggrann: Se till att kontrollera alla skrymslen och vrår för smuts och damm. Hur litet ett rum än kan verka behöver det ändå städas! Det kan mycket väl vara så att du inte gillar att städa, men när du ska flytta är det extra viktigt att du inte slösar och glömmer krokarna. För har du inte städat tillräckligt bra kan din bostadsrättsförening eller de nya ägarna anlita en städfirma på din bekostnad! 

3. Skaffa professionell hjälp: Om du inte har tid eller ork att göra all städning själv kan du överväga att anlita en professionell städare som kan ta hand om uppgiften åt dig. Boka flyttstädning i Trelleborg och låt dem stå för städningen.

4. Välj miljövänliga städprodukter: Det är viktigt att använda miljövänliga produkter när du städar ditt gamla hem. De är inte bara säkra för planeten, de kan också vara snällare mot dina händer och möbler!

5. Lämna platsen bättre än du hittade den: Detta är ett viktigt tips för alla flyttningar – se till att platsen ser bättre ut än du hittade den när du lämnar den. Det innebär att torka bort allt damm, dammsuga mattor, torka golv och ytor och skura badrumsinredning.